Aan het laden...

Werken bij Visma Connect

Waarom werken in het EBPI-team?

Uitdaging en complexiteit

Op technisch gebied wordt het werken bij EBPI als uiterst complex en uitdagend gezien. Onze diensten hebben veel impact op de wereld om ons heen. We werken in Scrum teams en hebben geen afgekaderde functies, want we geloven in vrijheid en het nemen van gezamenlijke verantwoordelijkheid. Daarnaast werken we met een grote diversiteit aan technologieën. Bij EBPI dagen we je op technisch vlak continu uit. Durf jij die uitdaging aan te gaan?

Veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling

Bij EBPI staat je ontwikkeling nooit stil. Niet alleen kan je veel leren van je deskundige collega's, maar ook zijn er uitgebreide opleidingsmogelijkheden die zich niet beperken tot één bepaalde functie. Je krijgt de ruimte om je ambities uit te spreken en om diverse trainingen of opleidingen te volgen. Ook organiseren we diverse informatiesessies om je kennis up-to-date te houden en met elkaar te delen.

Ons werk heeft impact

Je zult versteld staan van de impact die EBPI heeft in de wereld om ons heen. De meeste mensen in Nederland en daarbuiten weten dit uiteraard niet, omdat we onze naam niet van de daken kunnen schreeuwen. Maar als EBPI'er kun je toch 'stiekem' trots zijn op de diensten die je samen met je collega's levert en die zo ontzettend belangrijk zijn voor de (inter) nationale economie.

Wil je meer weten?

Bekijk onze vacatures

Of neem contact op met onze recruiter: