Aan het laden...

Over ons

Wie zijn we?

EBPI staat voor European Business Process Institute. Het is een dynamische en snelgroeiende IT-organisatie met momenteel zo'n 250 werknemers. De dienstverlening van EBPI richt zich naast gekwalificeerd berichtenverkeer op de pijlers blockchain, data science en payment-diensten. We maken gebruik van de nieuwste technologieën om de lastendruk en administratieve rompslomp voor overheden en het bedrijfsleven te verminderen.

 

We ontwerpen, bouwen en leveren hiervoor werkende oplossingen. Wat onze dienstverlening onderscheidend maakt is het combineren van deze technologieën. We leveren onze klanten oplossingen die elkaar exponentieel versterken. Onze oplossingen zorgen onder andere voor veilig, snel en betrouwbaar berichtenverkeer, en efficiënt betalingsverkeer. We leveren onze diensten aan het bedrijfsleven maar ook gemeentes, instanties en rijksoverheden.

Wat doen we?

Onze kracht zit in onze mensen. Wij houden van complexe technische vraagstukken: we vertalen ingewikkelde processen naar efficiënte oplossingen voor onze klanten. Binnen EBPI hebben we alle technologische kennis en specialisaties in huis, van datascientists tot ux/ui designers, en van developers tot architecten.

Bij ons werken IT-professionals samen aan de meest toonaangevende projecten en diensten. In scrum teams ontwikkelen en beheren we keteninformatiesystemen, gegevensinformatie managementsystemen en webapplicaties voor overheden en bedrijven.

De combinatie van diepe technische kennis en drang tot innoveren zorgt ervoor dat we continu verbeteren. We kiezen in elke fase van de Software Delivery Lifecycle voor werkwijzen en tools die ons werk makkelijker en beter maken. We werken met diverse JVM talen, zoals Java en Scala, en met proprietary en open-source stacks. Op het gebied van platformen werken we zowel met vertrouwde producten als DB2 als met nieuwe componenten als Vert.x en OpenShift.

Nederland ICT

EBPI is sinds 1 juni 2014 lid van Nederland ICT; de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland. Tachtig procent daarvan behoort tot het midden- en kleinbedrijf, maar ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van dertig miljard en meer dan 250.000 medewerkers en draagt bij aan 70% van alle innovaties. Het is daarmee dé belangenbehartiger van de IT-, Telecom-, Internet- en Officesector.

Kijk voor meer informatie op www.nederlandict.nl

Wilt u meer over ons weten? 

Neem contact op via: